Hopp til innholdet

KONTROLLWEB FORENKLER PROSESSEN

Programvaren er utviklet for å gi kontrollører av utstyr, maskineri og øvrig et raskt, pålitelig og brukervennlig verktøy for faste, periodiske kontrollprosedyrer. Kombinert med et sikkert og oversiktlig dokumenteringssystem, helt uten behov for installasjon av software lokalt, gir Kontrollweb deg alt på ett sted. Alt du trenger er PC eller nettbrett med internettforbindelse, så er det bare å logge inn og sette i gang.

Kontrollweb er en elektronisk erstatning for den gamle kontrollboka. Kontrollweb lar deg skrive ut QR-koder og oblater på din egen skriver som kan festes til maskiner. QR-koden kan leses av med mobil eller nettbrett, og den relevante informasjonen som man tradisjonellt fant frem i kontrollboken, hentes frem sømløst. Systemet kan også anvendes av serviceansvarlig for å hente ut rapporter og serviceordre.

Kontrollweb gir deg full kontroll over alle maskiner, verktøy, kontrollrapporter, kunder og mer!

Kunder vil få en egen innlogging hvor de kan hente kontrollrapportene. Kontrollweb lar deg også tilby dine egne kunder en egen vedlikeholdsmodul, som gir automatisk beskjed når det er på tide med ny kontroll på en maskin.

Skriv ut rapporter, og se statistikk på dine periodiske kontroller.